Питання, що часто ставляться


Юридична інформація

Назва організації:


ФОП "Гребеник Юрій Валерійович" Діє на підставі витягу з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців номер запису в реєстрі № 2 053 000 0000 004064 від 05.04.2018 року

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності. webmastera.kiev.ua

Адміністрація сайту «webmastera.kiev.ua» з повагою ставиться до прав відвідувачів. Ми беззастережно визнаємо важливість конфіденційності особистої інформації відвідувачів нашого сайту. Дана сторінка містить дані про те, яку інформацію ми отримуємо і збираємо, коли Ви користуєтеся сайтом webmastera.kiev.ua Ми сподіваємося, що ця інформація допоможе Вам приймати усвідомлені рішення щодо особистої інформації.
Ця Політика конфіденційності поширюється лише на «webmastera.kiev.ua» та на інформацію, що збирається нашим сайтом та за його допомогою. Вона не поширюється на жодні інші сайти і не застосовується до веб-сайтів третіх осіб, з яких можуть робити посилання на «webmastera.kiev.ua».

Збір інформації, її використання

«webmastera.kiev.ua» збирає лише особисту інформацію, яку Ви надаєте добровільно під час відвідування на Сайті або зверненні. Поняття «особова інформація» включає відомості, що визначають Вас як конкретну особу, наприклад, Ваше ім'я або адресу електронної пошти.
"webmastera.kiev.ua" застосовує технологію "cookies" ("кукі") для створення статистичної звітності. "Куки" є невеликим обсягом даних, що надсилається веб-сайтом, який браузер Вашого комп'ютера зберігає на жорсткому диску Вашого ж комп'ютера. У cookies міститься інформація, яка може бути необхідною для webmastera.kiev.ua, — для збереження Ваших установок варіантів перегляду та збору статистичної інформації по webmastera.kiev.ua, тобто. які сторінки Ви відвідали, що було завантажено, ім'я домену інтернет-провайдера та країна відвідувача, а також адреси сторонніх веб-сайтів, з яких здійснено перехід на webmastera.kiev.ua і далі. Проте вся ця інформація ніяк не пов'язана з Вами як із особистістю. "Cookies" не записують Вашу адресу електронної пошти та будь-які особисті відомості щодо Вас. Також "webmastera.kiev.ua" використовує встановлений скрипт Аналітики від компанії Google.
Крім того, ми використовуємо стандартні журнали обліку веб-сервера для підрахунку кількості відвідувачів та оцінки технічних можливостей нашого webmastera.kiev.ua. Ми використовуємо цю інформацію для того, щоб визначити, скільки людей відвідує «webmastera.kiev.ua», і організувати сторінки найбільш зручним для користувачів способом, забезпечити відповідність «webmastera.kiev.ua» браузерам, що використовуються, і зробити вміст наших сторінок максимально корисним для наших. відвідувачів. Ми записуємо відомості щодо переміщень «webmastera.kiev.ua», але не про окремих відвідувачів «webmastera.kiev.ua», так що жодна конкретна інформація щодо Вас особисто не буде зберігатися або використовуватися Адміністрацією «webmastera.kiev.ua» без Вашого згоди.
Щоб переглядати матеріал без "cookies", Ви можете налаштувати свій браузер таким чином, щоб він не приймав "cookies" або повідомляв Вас про їхнє посилання.

Надання доступу до інформації

Адміністрація «webmastera.kiev.ua» за жодних обставин не продає і не віддає у користування Вашу особисту інформацію, будь-яким третім сторонам. Ми також не розкриваємо надану Вами особисту інформацію, за винятком випадків, передбачених українським законодавством.

Конфіденційність та безпека

Вся ваша особиста інформація безпечно зберігається на серверах у зашифрованому вигляді. Ніхто не має санкціонованого доступу до особистої інформації.

Зміни

«webmastera.kiev.ua» може час від часу розширювати або змінювати Політику конфіденційності. Якщо буде внесено будь-які зміни, на наших сторінках буде розміщено оголошення про це. Якщо в Політику конфіденційності будуть внесені істотні зміни, ми намагатимемося надіслати Вам повідомлення, якщо це буде можливо.

Відмова від відповідальності

Пам'ятайте, передача інформації особистого характеру при відвідуванні сторонніх сайтів, навіть якщо веб-сайт містить посилання на webmastera.kiev.ua або webmastera.kiev.ua є посилання на ці веб-сайти, не підпадає під дії даного документа. Адміністрація webmastera.kiev.ua не несе відповідальності за дії інших веб-сайтів. Процес збору та передачі інформації особистого характеру під час відвідування цих сайтів регламентується документом «Захист інформації особистого характеру» або аналогічним, розташованим на сайтах цих компаній.

Користувача угода

1. Умови використання сайту "webmastera.kiev.ua"

1.1. Дана користувальницька угода (іменована надалі Угода) є рядом умов користування сайтом «webmastera.kiev.ua», розташованому в мережі Інтернет за адресою webmastera.kiev.ua, в особі Адміністрації ресурсу та фізичною особою (яка іменується в подальшому Відвідувач), та регламентує умови надання Відвідувача інформації для розміщення на сайті.

1.2. Відвідувачем інтернет-ресурсу вважається будь-яка фізична або юридична особа, яка будь-коли здійснила доступ до сайту, який досяг віку, допустимого для акцепту цієї Угоди.

1.3. Відвідувач зобов'язаний повністю ознайомитись із цією Угодою до моменту реєстрації на сайті. Реєстрація користувача на сайті означає повне та беззастережне прийняття Відвідувачем цієї Угоди. У разі незгоди з умовами Угоди використання Сайту Відвідувачем має бути негайно припинено.

1.4. Ця Угода може бути змінена та/або доповнена Адміністрацією Сайту в односторонньому порядку без будь-якого спеціального повідомлення. Ці Правила є відкритим та загальнодоступним документом.

1.5. Угода передбачає взаємні права та обов'язки Відвідувача та Адміністрації Сайту за такими пунктами:

Порядок використання Сайту
Політика конфіденційності
Обмеження відповідальності Адміністрації сайту
Порядок дії Угоди

2. Порядок використання Сайту

2.1. Інтернет-ресурс «webmastera.kiev.ua» дозволяє Вам переглядати та завантажувати інформацію з нашого сайту виключно для особистого некомерційного використання. Забороняється змінювати матеріали сайту, розповсюджувати для громадських чи комерційних цілей. Будь-яке використання інформації на інших сайтах або комп'ютерних мережах забороняється.

2.2. При надсиланні даних на сайті формою зв'язку, Ви погоджуєтесь надати достовірну та точну інформацію про себе та свої контактні дані. Інтернет-ресурс залишає за собою право розсилки новин, інформаційних та акційних пропозицій на Вашу електронну адресу, за допомогою смс повідомлень, вказаних при замовленні послуг.

2.3. Ви можете звертатися до нас з питаннями, претензіями, побажаннями щодо покращення роботи або з будь-якою іншою інформацією. При цьому Ви несете відповідальність, що це звернення не є незаконним, загрозливим, порушує авторські права, дискримінацію людей за якоюсь ознакою, а також містить образи або іншим чином порушує чинне законодавство України.

3. Персональна інформація Користувача

3.1. Адміністрація сайту з повагою та відповідальністю відноситься до конфіденційної інформації будь-якої особи, яка стала відвідувачем цього сайту. Приймаючи цю Угоду, Користувач дає згоду на збирання та використання певної інформації про Користувача відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних» та політики Адміністрації сайту про захист персональних даних. Крім того, користувач дає згоду, що Адміністрація сайту може збирати, використовувати, передавати, обробляти та підтримувати інформацію, пов'язану з обліковим записом Користувача з метою надання відповідних послуг.

3.2. Адміністрація сайту зобов'язується здійснювати збір лише тієї персональної інформації, яку Споживач надає добровільно у разі, коли інформація потрібна для надання (покращення) послуг Споживачу.

3.3. Адміністрація сайту збирає як основні персональні дані, такі як ім'я, прізвище, телефон, адресу та електронну адресу, так і вторинні (технічні).

3.4. Користувач погоджується з тим, що конфіденційність переданих через Інтернет даних не гарантована у разі, якщо доступ до цих даних отримано третіми особами поза зоною технічних засобів зв'язку, підвладних Адміністрації сайту, Адміністрація сайту не несе відповідальності за шкоду, завдану таким доступом.

3.5. Адміністрація сайту може використовувати будь-яку зібрану через інтернет-сайт webmastera.kiev.ua та рекламні кампанії інформацію з метою покращення змісту інтернет-сайту, його доопрацювання, передачі інформації Користувачеві (за запитами), для маркетингових чи дослідницьких цілей, а також для інших цілей, не суперечить положенням чинного законодавства України.

4. Обмеження відповідальності Адміністрації сайту

4.1. Адміністрація сайту не несе жодної відповідальності за будь-які помилки, друкарські помилки та неточності, які можуть бути виявлені в матеріалах, що містяться на даному Сайті. Адміністрація сайту прикладає всі необхідні зусилля, щоб забезпечити точність і достовірність інформації, що надається на Сайті. Вся інформація та матеріали надаються на умовах «як є», без будь-яких гарантій, як явних, так і на увазі.

4.2. Інформація на Сайті постійно оновлюється і може стати застарілою. Адміністрація сайту не несе відповідальності за отримання застарілої інформації з Сайту, а також за нездатність Користувача отримати оновлення, що зберігається на Сайті ін.

4.3. Адміністрація сайту не несе жодної відповідальності за висловлювання та думки відвідувачів сайту, залишені як коментарі чи огляди. Адміністрація сайту може не співпадати з думкою та позицією авторів оглядів та коментарів. У той же час Адміністрація сайту вживає всіх можливих заходів, щоб не допускати публікації повідомлень, що порушують чинне законодавство або норми моралі.

4.4. Адміністрація сайту не несе відповідальності за можливі протиправні дії Користувача щодо третіх осіб або третіх осіб щодо Користувача.

4.5. Адміністрація сайту не несе відповідальності за висловлювання Користувача, виготовлені або опубліковані на сайті webmastera.kiev.ua.

4.6. Адміністрація сайту не несе відповідальності за збитки, збитки або витрати (реальні або можливі), що виникли у зв'язку з цим Сайтом, його використання або неможливість використання.

4.7. Адміністрація сайту не несе відповідальності за втрату Користувачем можливості доступу до свого облікового запису на сайті lwebmastera.kiev.ua (втрату логіну, паролю, іншої інформації).

4.8. Адміністрація сайту не несе відповідальності за неповну, неточну, некоректну вказівку Користувачем своїх даних під час створення облікового запису Користувача.

4.9. У разі виникнення проблем у використанні сайту webmastera.kiev.ua, незгоди з конкретними розділами Угоди користувача, або отримання Користувачем недостовірної інформації від третіх осіб, або інформації образливого характеру, будь-якої іншої неприйнятної інформації, будь ласка, зверніться до адміністрації Сайту webmastera.kiev.ua того, щоб Адміністрація сайту могла проаналізувати та усунути відповідні дефекти, обмежити та запобігти надходженню на Сайт небажаної інформації, а також, при необхідності, обмежити або припинити зобов'язання щодо надання своїх послуг будь-якому Користувачеві та клієнту, що навмисно порушує приписи Угоди та функціонування.

4.10. З метою викладеного вище Адміністрація сайту залишає за собою право видаляти розміщену на Сайті інформацію та вживати технічних та юридичних заходів для припинення доступу до Сайту Користувачів, які створюють згідно з висновком Адміністрація сайту, проблеми у використанні Сайту іншими Користувачами, або Користувачів, які порушують вимоги Угоди.

5. Порядок дії Угоди

5.1. Ця Угода є договором. Адміністрація сайту залишає за собою право як змінити цю Угоду, так і запровадити нову. Подібні зміни набирають чинності з моменту їхнього розміщення на Сайті. Використання Користувачем матеріалів сайту після зміни Угоди автоматично означає їхнє прийняття.

5.2. Ця Угода набуває чинності при першому відвідуванні Сайту Користувачем та діє між Користувачем та Компанією протягом усього періоду використання Користувачем Сайту.

5.3. Сайт є об'єктом права інтелектуальної власності адміністрації сайту. Всі виняткові авторські права на сайт належать Адміністрації сайту. Використання сайту Користувачами можливе суворо у рамках Угоди та законодавства України щодо прав інтелектуальної власності.

5.4. Всі торгові марки та назви, на які даються посилання в матеріалах цього Сайту, є власністю їх відповідних власників.

5.5. Користувач погоджується не відтворювати, не повторювати, не копіювати будь-які частини Сайту, крім тих випадків, коли такий дозвіл надано Користувачеві Адміністрацією сайту.

5.6. Ця Угода регулюється та тлумачиться відповідно до законодавства України. Питання, які не врегульовані Угодою, підлягають вирішенню відповідно до законодавства України.

Публічна оферта - послуги хостингу

Публічний договір-оферта ____________


про надання послуг веб-хостингу


1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ


1.1. Наведена нижче інформація є офіційною пропозицією (публічною офертою) будь-якій юридичній або фізичній особі укласти договір на надання послуг веб-хостингу. Зазначений договір є публічним, тобто згідно зі статтею 633 Цивільного кодексу України його умови однакові для всіх споживачів.


1.2. Відповідно до ст. 642 Цивільного Кодексу України повним і беззастережним прийняттям умов публічного договору є факт здійснення Замовником платежу на розрахунковий рахунок Виконавця.


1.3. Сайт Виконавця розташований за адресою webmastera.kiev.ua.


1.4. Номером договору є ідентифікаційний код Замовника.


1.5. Укладаючи Договір, Замовник підтверджує, що цілком і повністю ознайомлений і згоден з його умовами, а також, в разі, якщо Замовник є фізичною особою, дає дозвіл на обробку Виконавцю своїх персональних даних з метою можливості виконання умов цього Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та інших документів. Дозвіл на обробку персональних даних діє протягом усього терміну дії Договору, а також протягом наступних п'яти років після закінчення його дії. Знищення персональних даних є підставою для розірвання договору і виконується на підставі письмового (паперового) заяви замовника. В такому випадку, договір розривається з дати, зазначеної у відповідному повідомленні Виконавця. Крім цього, укладенням цього Договору, Замовник підтверджує, що він повідомлений (без додаткового повідомлення) про права, встановлених Законом України «Про захист персональних даних», про цілі збору даних, а також про те, що його персональні дані передаються ФОП Гребеник Юрій Валерійович з метою можливості виконання умов цього Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та інших документів.


2. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ


2. Предмет договору


2.1. Згідно цього Договору Виконавець зобов’язується надавати Замовнику Послугу веб-хостингу відповідно до обраного Замовником тарифу. Перелік тарифів і їх вартість опубліковані на веб-сайті Виконавця за посиланням: webmastera.kiev.ua.


2.2. Замовник зобов’язується оплатити обрані ним Послуги відповідно до тарифів, зазначеними на веб-сайті Виконавця.


2.3. До послуги не належать можливості прийому / передачі електронних повідомлень в офісі Виконавця, настроювання або діагностування персонального комп’ютера, модему та програмного забезпечення Замовника, навчання навичкам роботи в мережі Інтернет та користування персональним комп’ютером.


3. Вартість Послуг та порядок розрахунків


3.1. Вартість Послуг, що надаються Замовнику за цим Договором, вказується на веб-сайті Виконавця за посиланням: webmastera.kiev.ua.


3.2. Виконавець надає Замовнику рахунок електронною поштою, або другими електронними каналами зв’язку для передплати Послуг не менше ніж за 5 календарних днів до моменту закінчення розрахункового періоду. Замовник оплачує рахунок шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок Виконавця. У разі повної або часткової несплати в зазначений термін, Виконавець має право призупинити надання Послуг до отримання повної оплати послуг. Замовник має право сплатити послуги хостингу протягом 7 днів після призупинення послуг. Якщо замовник не сплатив послуги протягом 7 днів після призупинення послуг, виконавець має право видалити всі дані замовника з сервера. У разі звернення замовника після видалення данних з проханням відновити роботу сайту або забрати бекап (резервну копію) сайту, замовник сплачує за бекап плату у розмірі 1000 грн, а у разі відновлення роботи сайту також послугу хостингу на 1 рік.


3.3. Контактною адресою (e-mail) є адреса, вказана Замовником при формуванні замовлення на сайті Виконавця. Замовник самостійно несе відповідальність за правильність надання e-mail адреси, і її працездатність.


3.4. Оплата послуг здійснюється в національній валюті України у вигляді передоплати. Мінімальний період замовлення становить 12 (дванадцять) місяць.


3.5. Замовник самостійно несе відповідальність за правильність і своєчасність здійснюваних ним платежів за послуги, які надає виконавець за договором.


3.6. Всі банківські комісійні витрати за сплату рахунків Виконавця сплачуються Замовником.


3.7. При зміні банківських реквізитів Виконавця, з моменту повідомлення нових реквізитів за допомогою електронної пошти та / або публікації на веб-сайті Виконавця (webmastera.kiev.ua), Замовник самостійно несе відповідальність за платежі, здійснені за старими реквізитами.


3.8. При оформленні Замовником платіжних документів в розділі “Призначення платежу” обов’язково повинен бути вказаний номер отриманого Замовником рахунку. У разі відсутності номера рахунку в платіжному документі, Виконавець не гарантує зарахування отриманої суми в якості оплати виконаних послуг.


3.9. Виконавець може змінювати тарифи на надання Послуг. Нові тарифи доводяться до відома Замовника шляхом публікації на веб-сайті Виконавця та / або відправки на контактну електронну адресу Замовника повідомлень. Замовник може не погодитися з таким підвищенням та розірвати Договір, про що повинен повідомити Виконавця протягом 10 календарних днів з моменту публікації на сайті або отримання повідомлення. Відсутність відповіді Замовника на повідомлення про підвищення тарифів означає, що він згоден з новими тарифами та всіма зобов’язаннями з оплати. Зниження тарифів на Послуги здійснюється Виконавцем без попереднього повідомлення.


3.10. Виконання Послуг підтверджується Актом прийому-передачі послуг (виконаних робіт), який Замовник зобов’язується підписати протягом 10 календарних днів з моменту отримання Акту від Виконавця.


3.11. Сторони домовилися, що через специфічність Послуг, що надаються Замовнику, Послуги вважаються наданими з моменту отриманням Замовником на контактну адресу логіна і пароля для користування Послугами. У разі внесення Замовником оплати на наступний період, послуги вважаються наданими з моменту зміни періоду активності послуги в системі замовлень. Якщо Замовник має претензії до наданих Послуг, він направляє претензії на поштову адресу Виконавця, або на адресу електронної пошти Виконавця не пізніше однієї доби з моменту отримання Акту прийому-передачі послуг (виконаних робіт). Послуги вважаються виконаними належним чином, якщо від Замовника не надійшли претензії протягом 30 календарних днів з моменту надання Послуг.


4. Права і обов’язки Сторін


4.1. Виконавець зобов’язаний:


4.1.1. Надавати послуги відповідно до умов обраного Замовником тарифу Послуги.


4.1.2. На запит Замовника надавати технічні консультації в обсязі, необхідному для коректних взаємодій при виконанні умов цього Договору.


4.1.3. У разі порушення умов цього Договору попередити Замовника по електронній пошті про виявлені порушення.


4.1.4. Повідомити Замовника про факти спроби третіх осіб пошкодити працездатності сайту Замовника, якщо наявність цих випадків вимагає проведення спеціальних дій Виконавця.


4.1.5. Надіслати Замовнику повідомлення після призупинення надання Послуг у випадках, передбачених п. 4.3.1 цього Договору.


4.1.6. Не розголошувати і не використовувати інформацію, що стосується діяльності Замовника, яка стала йому відома під час виконання цього Договору.


4.2. Замовник зобов’язаний:


4.2.1. При формуванні замовлення на Послугу надавати повну і достовірну інформацію. За наслідки, що виникли внаслідок некоректності внесених даних, Виконавець не несе відповідальності. При необхідності перевірки достовірності особи Замовника, надати всі дані (документи), необхідні Виконавцю для проведення такої перевірки.


4.2.2. Виконувати вимоги, викладені в Договорі.


4.2.3. Виконувати вказівки спеціалістів Виконавця щодо користування Послугами та мережею Інтернет.


4.2.4. Своєчасно оплачувати Послуги


4.2.5. Підписувати Акти наданих послуг, виконаних робіт і направляти їх Виконавцю протягом 10 (десяти) календарних днів з моменту їх отримання. У разі неотримання Виконавцем підписаного Акту виконаних робіт протягом 30 (тридцяти) календарних днів або вмотивованої відмови від підписання Акту, вважається, що надані послуги або виконані роботи відповідають вимогам Договору та прийняті Замовником в повному обсязі, що підтверджується Актом виконаних робіт, який підписаний виконавцем .


34.2.6. Самостійно стежити за дотриманням норм етикету мережі Інтернет.


4.2.7. Не вживати ніяких заходів, навмисно або ненавмисно, які можуть привести до порушення функціонування програмного забезпечення та / або системи в цілому.


4.2.8. Дотримуватися вимог чинного законодавства України та міжнародного законодавства, в тому числі не розміщувати на сайті протизаконні матеріали (порнографія, пропаганда міжнаціональної, міжрасової, міжетнічної ворожнечі, тероризму, наркотиків і т.д.), не порушувати авторські права, суміжні та інші права третіх осіб .


4.2.9. Не покладати на Виконавця відповідальність за будь-яких претензій і відповідальність за заборгованості, збитки, витрати і витрати, включаючи всі судові витрати, витрати на оплату послуг адвокатів та юристів, які виникли в результаті судових процесів та рішень суду, які прямо чи опосередковано стосуються Послуг Виконавця.


4.2.10. Дотримуватись Правил користування послугами віртуального хостингу та мережею Інтернет


4.3. Виконавець має право:


4.3.1. Повністю або частково призупинити надання Послуг в наступних випадках без попереднього додаткового попередження:


в разі недотримання Замовником умов цього Договору;


в разі неодноразового недотримання Замовником вказівок спеціалістів Виконавця щодо користування Послугами та мережею Інтернет;


якщо Виконавець вважає будь-які дії, вчинені Замовником через Послуги, що надаються Замовнику за цим Договором, такими, що завдають або можуть завдати шкоди Виконавцю, іншим замовникам, або нормальному функціонуванню мережі.


в разі, якщо Замовника було викрито в застосуванні несанкціонованого розсилання (спаму) в будь-якій формі;


в разі порушення Замовником норм етикету мережі Інтернет, а саме використання ненормативної лексики в телефонній розмові або в листуванні з фахівцями Виконавця.


в разі, якщо надання Послуги Замовнику зачіпає ділову репутацію Виконавця;


при отриманні відповідних рекомендацій або вимог від співробітників виконавчих органів влади України в разі виявлення порушення норм законодавства України або міжнародного законодавства.


3.3.2. Служба технічної підтримки Виконавця не зобов’язана надавати консультації по загальному програмному забезпеченню, інформацію про який можна отримати з відповідних посібників користувача стосовно даного програмного забезпечення, та не несе відповідальності за непрофесійні та некваліфіковані дії Замовника або його представників.


4.3.3. При завищених потребах Замовника до апаратних та інших наданих ресурсів, запропонувати Замовнику перехід на інший тариф, а при відмові Замовника – припинити надання Послуг без повернення невикористаних Замовником передплачених коштів.


5. Відповідальність Сторін


5.1. Виконавець не несе відповідальності:


5.1.1. За перебої в наданні Послуг, якщо вони були викликані діями Замовника та / або третьою стороною.


5.1.2. За будь-яку шкоду, заподіяну Замовнику внаслідок використання наданих Виконавцем Послуг, включаючи випадки, коли Замовник був повідомлений про можливість таких збитків.


5.1.3. За зміст і достовірність будь-якої інформації, яка передається або приймається шляхом надання Послуг.


5.1.4. За справність належного Замовнику устаткування та програмного забезпечення, яке використовується Замовником.


5.1.5 За недоотриманий прибуток і / або дохід, а також непрямі збитки Замовника в період використання або невикористання (повного або часткового) послуг Виконавця, включаючи випадки, коли Замовник був повідомлений про можливість таких втрат.


5.1.6. За технічний стан мережі, до якої підключений Замовник.


5.1.7. За зміст інформації, розташованої на сайті Замовника.


5.1.8. За цілісність, достовірність та наявність сайтів і даних Замовника на сервері Виконавця.


5.1.9. За проблеми, пов’язані з використанням Замовником неліцензійного програмного та технічного забезпечення.


5.1.10. За некваліфіковані дії Замовника щодо використання хостингу.


5.1.11. За працездатність програмних засобів, наданих Замовнику, у випадку, якщо Замовник – навмисно або ненавмисно – порушив їх працездатність, видалив або вніс зміни в системні чи службові файли.


5.1.12. За працездатність та придатність до використання програмного та апаратного забезпечення, розробленого третьою стороною.


5.2. Замовник несе відповідальність:


5.2.1. За порушення чинного законодавства, вчинене ним або третьою особою шляхом використання Послуг, що надані Замовнику Виконавцем.


5.2.2. За недотримання умов цього Договору.


5.2.3. За недотримання строків та порядку оплати Послуг.


5.2.4. За збереження параметрів доступу до Послуги (логін і пароль) і за збитки, які можуть бути надані в результаті несанкціонованого використання параметрів доступу по Послуги.


6. Передача прав та обов’язків


6.1. Кожна із Сторін може передавати свої права і обов’язки за цим Договором повністю або частково своїм правонаступникам, філіалам, дочірнім підприємствам або іншим особам, про що інша Сторона повинна бути письмово повідомлена не менше, ніж за 14 (чотирнадцять) календарних днів до передачі.


7. Вирішення спорів


7.1. Всі суперечки і розбіжності, що виникли в результаті виконання цього Договору, вирішуються шляхом переговорів.


7.2. У разі недосягнення згоди між Сторонами, спір передається на розгляд суду за встановленою підвідомчістю та підсудністю в порядку, визначеному чинним законодавством України.


8. Форс – мажор


8.1. Жодна із Сторін не несе відповідальності за невиконання або неналежне виконання умов цього Договору, якщо це спричинено невідворотними діями за обставин непереборної сили, про які Сторони не могли знати заздалегідь або не могли їх передбачити. До таких обставин відносяться: пожежа, повінь, землетрус, цунамі, смерч, ураган, тайфун, зсуви, селеві потоки, снігові лавини, виверження вулканів та інші природні катаклізми, війни, революції, державні перевороти, страйки, диверсійні та терористичні акти, пограбування, аварії в системі енергозабезпечення та зв’язку, зміни законодавства, дії державних органів та їх посадових осіб, якщо ці обставини безпосередньо впливають на виконання даного Договору, і їх виникнення засвідчено Торгово-промисловою палатою України.


8.2. Сторона, якій стало відомо про настання або наближення таких обставин, негайно повідомляє про це іншу Сторону.


8.3. Виконання даного Договору, в повному обсязі або частково, призупиняється на час дії таких обставин. Якщо дія обставин непереборної сили триває більше трьох місяців, то Договір вважається розірваним.


9. Термін дії та умови розірвання Договору


9.1. Цей договір вступає в силу з моменту його підписання обома Сторонами і діє протягом терміну, за який Замовником здійснена передплата Послуг.


9.2. У разі здійснення Замовником до закінчення терміну дії Договору передоплати Послуг на наступний розрахунковий період, дія Договору продовжується автоматично на тих же умовах, які вказані в цьому Договорі.


9.3. Даний Договір може бути розірваний:


9.3.1. На підставі пунктів 3.5, 3.10, 4.2.10, 4.3.1, 5.2.2 та 8.3


9.3.2. За бажанням однієї із Сторін, про що має бути повідомлена інша Сторона не менше ніж за 30 календарних днів до дати розірвання Договору.


9.3.3. За взаємною згодою Сторін.


9.3.4. Розірвання цього Договору не звільняє Сторони від відповідальності за його невиконання або неналежне виконання.


9.3.5. Розірвання Договору не звільняє Замовника від обов’язку сплатити Виконавцю заборгованість за надані Послуги.


9.3.6. У разі дострокового припинення надання Послуг, Замовнику здійснюється повернення грошових коштів за повні місяці невикористаного часу (оплата за місяць, протягом якого обслуговування було припинено не повертається), за умови відповідного звернення Замовника.


10. Інформація


10.1. Виконавець може в будь-який момент, без отримання окремого узгодження Замовника, включати отримані від Замовника персональні дані в відповідну базу персональних даних Виконавця, публікувати у відкритих джерелах його персональні дані для виконання умов цієї оферти і здійснювати обробку таких даних відповідно до встановленої Виконавцем і законодавством України метою і з дотриманням законодавства України.


11. Заключні положення


11.1. З моменту підписання цього Договору всі попередні угоди, домовленості, що стосуються предмету Договору, втрачають силу.


11.2. Всі Додатки, Додаткові Угоди, поправки до даного Договору, підписані уповноваженими представниками обох Сторін, є його невід’ємною частиною.


РЕКВІЗИТИ Виконавця








ФОП ГРЕБЕНИК ЮРІЙ ВАЛЕРІЙОВИЧ
Іден. Код 2966903950
Місце реєстрації: 17100, Чернігівська обл., Носівський район, місто Носівка, ВУЛИЦЯ ЗАРІЧНА, будинок 24
Рахунок IBAN: UA193218420000026000053019646 в КИЇВСЬКЕ ГРУ ПАТ КБ"ПРИВАТБАНК",М.КИЇВ,
Платник єдиного податку 3 група 5%.
Тел. +38 (098) 543-21-00, +38 (093) 170-87-04


Правила користування послугами віртуального хостингу та мережею Інтернет

1. Правила користування Послугами віртуального хостингу.


1.1. При користуванні Послугами забороняється:
1.1.1. Обмежувати доступ інших користувачів або перешкоджати іншим користувачам використовувати Інтернет.


1.1.2. Розсилати SPAM. Несанкціонована розсилка (spam) є неприйнятним дією. Домен Замовника та ім'я його фізичного сервера не повинні виступати в якості відправника, посередника та / або бути посиланням в електронних повідомленнях та / або електронній пошті таких розсилок незалежно від того, через які сервери проводиться така розсилка. Крім цього, забороняється несанкціонована розсилка в середовищах SMS, ICQ і т.п. з використанням в тій чи іншій формі Послуг Виконавця. Будь-який користувач, який здійснює розсилку листів без запиту (spam) буде негайно заблокований з повідомленням або без такого.

1.1.3. Розсилати більше 20 листів з одного домену за 1 годину часу.

1.1.4. Опублікувати або передавати за допомогою Послуг будь-яку інформацію, поширення якої прямо чи опосередковано суперечить Українському законодавству та / або Міжнародному праву.

1.1.5. Опублікувати або передавати за допомогою Послуг будь-яку інформацію та програмне забезпечення, які включають в себе комп'ютерні віруси або інші шкідливі компоненти.

1.1.6. Використовувати Послуги для перешкоджання роботі комп'ютерних систем Виконавця та / або його клієнтів, сканування та другі деструктивні дії, як щодо комп'ютерних мереж і систем Виконавця, так і інших мереж і систем Інтернету.

1.1.7. Використовувати Послуги для незаконного / неавторизованого доступу до комп'ютерних систем та мереж як Виконавця, так і доступних через Інтернет комп'ютерних систем та мереж третіх осіб.

1.1.8. Відсилати, публікувати, передавати, відтворювати або розповсюджувати за допомогою Послуг будь-яким способом отримане програмне забезпечення або інші матеріали, повністю або частково захищені авторськими або іншими правами без дозволу власника.

1.1.9. Використовувати особисті або надані інформаційні ресурси (поштові скриньки, адреси електронної пошти, сторінки WWW тощо) в якості контактних координат при здійсненні будь-якого з вищезазначених дій, незалежно від того, з якої точки мережі були здійснені ці дії.

1.1.10. Для тарифів Linux хостингу - ініціювати процеси на сервері, які займають більше ніж 256 Мб (VIP1), 512 Мб (VIP2), 512 Мб (VIP3), 512 Мб (VIP5) оперативної пам'яті і / або більше 5% будь-якого з доступних системних ресурсів протягом більше 20 секунд процесорного часу сервера.

1.1.11. Запускати в межах облікового запису віртуального хостингу резидентні програми, демони, chat-програми, відкриті / публічні проксі, програми, що працюють по протоколу IRC та Jabber і програмне забезпечення для Майнінг, використовувати сканери мережі, програми для підбору паролів, кейлоггери, spam-генератори, сервери онлайн-ігор.

1.1.12. Розміщувати на одному акаунті більше 200 000 файлів; кількість таблиць в MySQL / PostgresSQL має бути не більше 1000 штук; розмір бази MySQL / PostgresSQL не повинен перевищувати 2 Гб; зберігати пошту розміром не більше 1 Гб на один поштовий акаунт.

1.1.13. Під час безкоштовного тестування (безкоштовний період надання хостингу в рамках пакетів розробки сайтів) використовувати такі групи ПО: Майнер криптовалюта, клієнти або вузли P2P мереж, клікери, генератори трафіку, боти соц.сетей, клієнти розподілених мережевих обчислень, відкриті / публічні проксі, SPAM-генератори, сервери онлайн ігор.

При порушенні одного з умов тестування, ми залишаємо за собою право, в односторонньому порядку, видалити всі тестові послуги користувача.

1.2. Виконавець залишає за собою право відмовити в пересиланні або видалити будь-яку інформацію або матеріали, які порушують цей Договір, чинне законодавство України, загальноприйняті і міжнародні норми етикету в мережі Інтернет.

1.3. Послуга «Необмежений трафік" надається в блоці максимально 100 Гб для тарифів загального хостингу. При досягненні або перевищенні ліміту, Виконавець збільшує ліміт трафіку після повідомлення з боку Замовника.

2. Правила користування мережею Інтернет.


2.1. Через послуги, що надає Виконавець, Замовник може користуватися як безпосередньо самими Послугами так і їх складовими. Крім інформації і послуг, вказаних в цьому Договорі, Виконавець не постачає та не контролює інформацію, послуги та товари, які розміщені або реалізуються через мережу Інтернет.

2.2. Всі товари, інформація і послуги, які пропонуються в мережі Інтернет, надаються третіми сторонами, які не пов'язані з Виконавцем (за винятком послуг, вказаних в цьому Договорі). Замовник бере на себе повну відповідальність і ризик за використання Послуг та мережі Інтернет.

2.3. Виконавець не дає ніяких гарантій - прямих або опосередкованих (включаючи, без обмежень, гарантії дотримання прав власності або придатності для конкретної мети) на будь-які товари, інформацію та послуги, що надаються через мережу Інтернет третіми особами. Виконавець не несе відповідальності за будь-які витрати, втрати або збиток, прямо або побічно виникли в результаті надання Послуг.

2.4. Замовник самостійно несе відповідальність за точність, повноту і достовірність інформації, розташованої на сайті Замовника.

2.5. Замовник усвідомлює, що Інтернет містить не відредаговані матеріали, деякі з яких мають відвертий сексуальний характер або можуть містити образливу для декого інформацію. Виконавець не контролює ці матеріали і не несе за них ніякої відповідальності.